17 de maig imagen

17 de maig

Obertura

Gran àrea imagen

Gran àrea

de bany

Veure més
 imagen

PASE DE TEMPORADA 2024

Ver más

Preparat

per a

virue

l'aventura?

Descobreix les cultures clàssiques del Mediterrani sense eixir de Benidorm. Terra Mítica, el parc temàtic de la Costa Blanca, et convida a viatjar per la història de la mà dels seus increïbles espectacles i les seues atraccions de vertigen.
Començar

gaudeix d' allotjament + entrada

Gaudeix d'allotjament exclusiu al nostre hotel o viles i accedeix a totes les emocions de Terra Mítica. Combina diversió i descans en un sol paquet i crea records inoblidables.

FAQs

Ara que arriba la calor i disposem de més temps lliure, res millor com passar el dia en família o amb amics vivint experiències inoblidables, compartint riures, passant-ho bé i refrescant-se una mica; i tot això es pot fer al mateix temps en un parc temàtic. Pensa-ho bé: diversió garantida per als més valents amb la nostra àmplia varietat d'atraccions i muntanyes russes; per als més tranquils, passejos amb vaixell i emocionants espectacles; àmplies zones dedicades exclusivament per als més xiquets de la família; i atraccions i espais aquàtics per a gaudir de les èpoques més caloroses de la costa llevantina. Tot això i més ho trobaràs a Terra Mítica. No es pot demanar més!

Haver de preocupar-te de buscar un hotel que complisca les teues expectatives, que tinga una bona piscina, que dispose d'un spa, un personal atent i professional i que a més no t'enxampe lluny d'on vols anar, pot ser un emprenyament".

Per això, a Terra Mítica hem obert el nostre propi hotel temàtic de 4 estreles superior, situat a dos passos de l'entrada del parc de diversió.

Ho hem equipat amb tot luxe de detalls i instal·lacions perquè la teua única preocupació siga "; piscina exterior o spa?

Si vens de fora per a fer una mica de turisme en la zona llevantina, sabem que una de les principals parades en el teu recorregut serà la platja. És per això que ens alegra anunciar-te que Terra Mítica se situa a tot just uns 4 quilòmetres de la platja més pròxima, la qual cosa són uns 10 minuts amb cotxe. La via parc és l'avinguda de dos carrils (també amb carril bici) que et connecta directament amb la platja de Ponent de Benidorm. "

I, si eres un amant de les vistes, no pots deixar de pujar a Tornado, des d'on gaudiràs d'una panoràmica impressionant de la Costa Blanca, amb la mar i la ciutat de Benidorm.

Terra Mítica disposa de tantes opcions de restauració, adaptades a tots els gustos i necessitats, que no requeriràs res més. Tot i això, si malgrat això et planteges portar de casa el teu propi menjar hauràs de conèixer abans la següent informació:

L'entrada al parc amb aliments no adquirits al complex no està permesa per una qüestió de salubritat i seguretat alimentària. Terra Mítica no es pot fer responsable de les condicions d'aquests productes, que no han estat subministrats dins del complex temàtic. A aquesta qüestió cal afegir-hi la gestió irresponsable dels residus dels aliments esmentats, la qual alteraria l'entorn de neteja del parc. Un entorn on predominen la vegetació i l'aigua.

Així mateix, el parc compta amb àrees de pícnic a la zona de taquilles i consignes on deixar neveres i altres estris. També us facilitarem la sortida (mitjançant un segell que us permetrà tornar a entrar després) en cas que abandoneu les instal·lacions a l'hora de dinar.