Terra Mítica

Actualitat

Promocions

Terra Mítica + Mundomar

Compra ara i vine quan vulguis durant la temporada 2017.

Pots disfrutrar dels dos parcs a un preu promocional irrepetible. Viu un dia d’emocions al màxim a Terra Mítica a bord d’espectaculars atraccions i, d’altra banda, visita Mundomar, el parc d’animals exòtics i marins, on podràs gaudir del millor espectacle acrobàtic i musical de dofins del món. T’esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

CERRAR